پـارک علم و فنـاوری مازنـدران
جزئیـات خبـر
تاریخ ایجاد خبر: 1403/11/26 ساعت ایجاد خبر: 12:00 AM شماره خبر: 6281
نشست مشترک پارک علم و فناوری مازندران و تکنوپارک ژیگولی سامارا روسیه برگزار شد

 به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پارک علم و فناوری مازندران، روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، نشست مشترکی میان پارک علم و فناوری مازندران، تکنوپارک ژیگولی سامارا روسیه و مرکز بین‌المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران به‌صورت آنلاین برگزار شد. این نشست با هدف توسعه همکاری‌های فناورانه، گسترش بازار محصولات دانش‌بنیان و تسهیل سرمایه‌گذاری متقابل میان ایران و روسیه انجام شد.

در این جلسه، طرفین بر ایجاد دفاتر انتقال فناوری (T.T.O) در دو پارک علم و فناوری، برگزاری رویدادها و نمایشگاه‌های مشترک، و امکان جذب و استقرار واحدهای فناور عضو پارک علم و فناوری مازندران در تکنوپارک ژیگولی سامارا تأکید کردند. همچنین مقرر شد زیرساخت‌های لازم برای ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار روسیه و استقرار آن‌ها در این تکنوپارک فراهم گردد.

یکی از مهم‌ترین محورهای این نشست، توسعه بازار محصولات فناورانه و نوآورانه شرکت‌های ایرانی در روسیه، جذب سرمایه‌گذار، ایجاد واحدهای تولیدی و تسهیل فرآیند صادرات محصولات ایرانی به این کشور بود. همچنین، در راستای تسهیل فرآیند تجاری‌سازی، موضوع اخذ تأییدیه‌های لازم از سازمان‌های ذی‌ربط روسیه و دریافت استانداردهای بین‌المللی برای محصولات دانش‌بنیان، به‌ویژه محصولات مرتبط با مرکز بین‌المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در همین راستا، شرکت پایانه صادرات برنج ایران با نام "نوکانیک" در روسیه به ثبت رسیده و به‌عنوان عضو رسمی تکنوپارک ژیگولی سامارا پذیرفته شده است. این اتفاق موجب استقبال سایر شرکت‌های عضو پارک علم و فناوری مازندران شد و چندین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز درخواست خود را برای استقرار در این تکنوپارک ارائه کردند. در نتیجه، مقرر شد تمهیدات لازم برای تسهیل فرآیند جذب و استقرار این شرکت‌ها فراهم گردد.

در پایان این نشست، مقرر شد پارک علم و فناوری مازندران مکاتبات رسمی را انجام دهد تا فرآیند استقرار آن‌ها در تکنوپارک ژیگولی سامارا آغاز گردد. این اقدام بخشی از برنامه کلان پارک علم و فناوری مازندران در راستای توسعه همکاری‌های بین‌المللی و حمایت از شرکت‌های فناور در ورود به بازارهای جهانی است.